عرضه مستقیم پارچه مبلی مخمل ترک در سراسر کشور، یکی از علل مهم کنترل قیمت این محصول است. در شیوه توزیع بدون واسطه، علاوه بر ارائه مدرن ترین و شیک ترین انواع پارچه های مبلی، شاهد کاهش نرخ سود و کاهش تعداد فروشنده ها هستیم که این امر، نقش موثری در جلوگیری از نوسانات قیمت انواع پارچه مبلی ایرانی و خارجی ایفا می نماید. به همین دلیل بسیاری از خریداران مایل هستند، خرید خود را به شکل مستقیم انجام دهند.
پارامترهای تعیین کیفیت پارچه مبلی در بازار
پارچه هایی که در صنعت مبلمان سازی مورد استفاده قرار می گیرند، بسیار متنوع هستند. پارچه های مسکو، پارچه ترک، ساتن، مازراتی و کتان، عمده ترین انواع پارچه مبلی هستند که هر یک دارای ویژگی های ظاهری و سطح کیفی متفاوتی می باشند. پارامترهای تعیین کیفیت پارچه مبلی در بازار، شامل فاکتورهای مختلفی است که در ادامه به برخی از مهمترین آنها اشاره می کنیم.
بیشتر بخوانید: پارچه مبلی شانل
فاکتورهای تعیین کیفیت پارچه مبلی:
- کیفیت پارچه: اولین و مهمترین مولفه ای که در شناسایی انواع پارچه های مبلی مهم است، کیفیت و نوع پارچه است. هرچه پارچه دارای تار و پود با کیفیت تر و تراکم بالاتری باشد، از حیث کیفی، در سطح بالاتری قرار دارد. تراکم و کیفیت پارچه از این رو مهم است که منجر به افزایش ماندگاری روکش مبل شده و عمر مفید آن را افزایش می دهد. فاکتور کیفیت پارچه شامل طرح و رنگ آن نیز می شود. پارچه هایی که دارای کیفیت بالاتری هستند، طرح های مدرن و بروز دارند و رنگ پارچه نیز کاملا ثابت است. به گونه ای که با شستشو و یا استفاده مکرر، دچار افت کیفیت رنگ نمی شود.
- میزان مقاومت پارچه در برابر عوامل مخرب: دیگر پارامتری که در کیفیت سنجی انواع پارچه حائز اهمیت است، میزان استحکام پارچه در برابر عواملی مانند رطوبت، کشش و سایش است. هرچه پارچه در برابر این عوامل دارای مقاومت بیشتری باشد، کیفیت بالاتری هم خواهد داشت و به عنوان پارچه ممتاز در بازار شناخته می شود.
- قابلیت شستشوی پارچه: پارچه های مبلی که برای ساخت و روکش انواع مبلمان استفاده می شود، عموما در معرض مواردی مانند لکه های ناشی از انواع غذا و نوشیدنی مانند چای و قهوه هستند. همچنین به دلیل استفاده مداوم کدر می شوند. یکی از مواردی که کیفیت پارچه مبلی را مشخص می کند، راحتی شستشوی پارچه است. به این معنا که لکه های روی پارچه به راحتی و با شوینده های معمول پاک شوند.
صفر تا صد مراحل صادرات پارچه مبلی
پارچه های مبلی، در بین تولیدات مرتبط با صنعت نساجی، بیشترین حجم صادرات را به خود اختصاص داده اند. سابقه ایران در تولید این نوع از پارچه های کاربردی بالا است و استفاده از تکنولوژی های بروز نیز موجب افزایش کیفیت این محصولات شده است. بنابراین همه ساله، بخشی از پارچه های مبلی درجه یک ایرانی از طریق گمرکات قانونی کشور، وارد بازارهای جهانی و آسیایی می گردد.
صفر تا صد مراحل صادرات بهترین پارچه های مبلی به روش تجاری و منطبق بر قوانین کشور انجام می پذیرد. برای صادرات این تولیدات ارزشمند، پس از معرفی کامل محصول با استفاده از کاتالوگ ها، بروشورها و بازاریابی آنلاین و درخواست محصول از سوی کشور وارد کننده، عقد قرارداد تجاری بین دو کشور برقرار می گردد. در این قرارداد تمامی مسائل مالی، حقوقی و گمرکی مربوط به ارسال کالا، به دقت بررسی و درج می شود.
بیشتر بخوانید: پارچه مبلی تک گل
پس از طی این مرحله، محصول توسط تولید کننده، بسته بندی شده و برای ورود به گمرک آماده می شود. در گمرک، مراحل اداری مانند کنترل محصول، بررسی کیفیت و مطابقت محصول با محصول مندرج در قرارداد، ثبت و پرداخت تعرفه های گمرکی و مواردی از این قبیل انجام می شود و محموله پارچه مبلی برای خروج از کشور آماده می شود. حجم بالایی از این تولیدات، از طریق حمل و نقل زمینی و ریلی صادر شده و بخشی توسط حمل و نقل هوایی و دریایی ارسال می گردد.
آشنایی با نحوه قیمت گذاری پارچه مبلی در بازار داخلی
قیمت و نرخ انواع پارچه های مبلی، با توجه به فاکتورهای گوناگون، متغیر است. قیمت گذاری پارچه مبلی در بازار داخلی، با توجه به فاکتورهای مهمی صورت می پذیرد که مهمترین آنها برند تولید کننده محصول است. شرکت هایی که دارای سابقه طولانی تری در تولید پارچه های مبلی هستند، به دلیل کیفیت بالای محصول و تنوع بیشتر، محصولاتی ارزشمندتر از حیث مادی را ارائه می نمایند.
در کنار این فاکتور، کیفیت و داوم پارچه و طرح و رنگ آن نیز از مواردی است که به نرخ گذاری مدل های مختلف پارچه مبلی اثر گذار است. مسلما پارچه هایی که دارای طرح های شکیل و رنگ های مد روز هستند، خریداران بیشتری دارد و این امر موجب افزایش تقاضا و در نتیجه افزایش قیمت می شود. همچنین پارچه های دارای کیفیت بالاتری و ضخامت بهتر نیز از حیث قیمت، گرانتر از سایر پارچه ها هستند.
بیشتر بخوانید: پارچه مبلی چرمی
افزون بر این موارد مهم، فاکتورهای مرتبط با توزیع و صادرات پارچه مبلی نیز از مواردی هستند که در تعیین قیمت این محصولات، نقش آفرین می باشند. میزان تولید سالانه، حجم تقاضای بازار، نحوه توزیع و پخش پارچه های مبلی به صورت با واسطه یا بدون واسطه، حجم صادرات و تعرفه های مرتبط با گمرک، مواردی هستند که در افزایش یا کاهش قیمت پارچه مبلی درجه یک، موثر می باشند.
پخش عمده پارچه مبلی مخمل ترک در بازار تهران
پخش عمده پارچه مبلی مخمل ترک در بازار تهران، به صورت کیلویی و متری انجام می شود و خریداران می توانند با توجه به نیاز خود، محصولاتی با کیفیت و ممتاز را به شکل انبوه و با قیمت ارزان و اقتصادی تهیه نمایند. از آنجا که انواع پارچه های مبلی، به عنوان پرکاربردترین متریال در صنعت مبلمان سازی شناخته می شوند و دارای تقاضای بالایی هستند، پخش عمده و مستقیم این محصولات دارای امتیازات متعددی می باشد.
مهمترین مزیت پخش عمده و بدون واسطه این است که تولید کنندگان و فعالان صنعت مبلمان می توانند به محصولی با کیفیت ضمانت شده و طرح و رنگ مدرن و باکیفیت دست پیدا کنند و نیازی به بررسی محصولات عرضه شده در مراکز فروش مختلف وجود نخواهد داشت. این امر علاوه بر تسریع در روند تامین پارچه های مورد نیاز، از حیث اقتصادی نیز دارای مزیت هایی است.
به همین دلیل، روش خرید مستقیم و اینترنتی انواع پارچه های مبلی مانند پارچه های مخملی و کتان، یکی از بهترین روش های تهیه این متریال مهم است که دسترسی خریداران در اقصی نقاط کشور، به محصول با کیفیت را آسان نموده است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.