صادرات پارچه ترمه به صورت انبوه به کشورهای همسایه

پارچه ترمه از کیفیت بی نظیری برخوردار می باشد برای اطلاع از چگونگی صادرات پارچه ترمه به صورت انبوه به کشورهای همسایه تا آخر این متن همراه ما باشید.

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

صادرات پارچه ترمه به صورت انبوه به کشورهای همسایه

صادرات پارچه ترمه

صادرات پارچه ترمه همان طور که می‌ دانیم پارچه ها انواع مختلف داشته که هر کدام دارای کاربرد ها و مزیت های مختص به خود می باشند که از نمونه های بارز آن ها می توان به پارچه ترمه اشاره نمود.

این نوع پارچه ها به عنوان کالا هایی کاملاً ایرانی شناخته می شوند که فقط در کشور مل قابل تولید می باشد و از قدمتی دیرینه برخوردار بوده و همین امر سب معروف شدن آن ها گشته است.

آن ها در کارخانه های صنعتی و با به کارگیری مواد اولیه مرغوب و درجه یک تولید می گردند و به همین دلیل از کیفیت بی نظیری برخوردار هستند، برای تشخیص کیفیت این کالا ها راه های زیادی وجود دارد که از مهم ترین آن ها می توان به ضخامت آن ها توجه نمود، زیرا ضخامت زیادی دارند و همین امر سبب می گردد تا در برابر چروکیده شدن مقاومت بسیار بالایی از خود نشان بدهند.

آن ها هم چنین از ثبات رنگی بی نظیری برخوردار بوده و با شستشو و قرار گرفتن در مقابل نور مستقیم خورشید دچار تغییر رنگ و یا کاهش رنگ نمی گردند و همیشه زیبایی خود را حفظ می نمایند، استفاده از آن ها برای تولید انواع رومیزی، رویه کوسن ها، سجاده و غیره بسیار کاربردی می باشد و هم چنین از دوختی بسیار زیبا برخوردار بوده و قابلیت دوخت انواع مدل ها را دارا می باشند، از مزیت های منحصر به فرد این کالا ها این است که هیچ وقت از مد نمی افتند و همیشه زیبایی و به روز بودن خود را حفظ می نمایند.

این کالا ها به عنوان پارچه هایی کاملا سنتی شناخته می شوند و قابل استفاده در منازلی با سبک و دکوراسیون سنتی و کلاسیک می باشند، آن ها از تنوع رنگی بی نظیری برخوردار بوده و در رنگ های آبی، قرمز، زرد، قهوه ای روشن و غیره موجود هستند که افراد طبق سلیقه و کاربردی که برای آن ها در نظر می گیرند آن ها را انتخاب و خریداری می نمایند و معمولاً به صورت ساده و یا زربافت تولید شده و به بازار ها ارائه می گردد که هر کدام طرفداران خاص خود را دارا می باشند.

این پارچه ها در قدیم مختص استفاده برای خانواده‌ های اشرافی بود و اقشار ضعیف توانایی و خرید استفاده از آن ها را نداشتند اما امروزه با گذشت زمان و پیشرفت علم و تکنولوژی تولید این کالا ها گسترش زیادی پیدا کرده است و بنابراین امروزه به وفور و با بیشترین میزان کیفیت در کشور ما تولید می گردد و همین ویژگی ها می تواند گزینه مناسبی باشد تا توجه دیگر کشور ها به آن ها جلب گردد.

اکثر کشور های جهان مخصوصاً کشور های همسایه در تلاش هستند تا نیاز کشور خود را به این پارچه ها با خریداری آن ها از کشور ما تامین نمایند، کشور های دیگ دیگر درخواست خود را از طریق سایت های اینترنتی به مسئولین کشور ما اعلام می نمایند.

کار صادرات را بازرگانی ها و نمایندگی های فعال داخلی انجام می دهند، آن ها با توجه به درخواست مشتری و نیاز بازار های آن ها اقدام به خرید این کالا ها با حجم انبوهی از تولید کنندگان می نمایند، تولید این پارچه ها معمولا در عرض های پهن و طول های بلند، تولید شده و به همان صورت ارسال می گردد و افراد با توجه به نیاز خود مقدار درخواستی را برش زده و خریداری می نمایند.

معمولاً اجناس صادراتی از نوع اصلی و درجه یک می باشد، زیرا در صورت نبود کیفیت کشور خریدار می تواند از قبول کردن آن ها خودداری نمایید و با برگشت زدن آن ها به کشور خسارت های جبران ناپذیر و زیادی را به کشور ما متحمل نمایند، بنابراین قبل از انجام هر کاری باید از کیفیت بالای این محصولات اطمینان حاصل نمود.

فرآیند صادرات بسیار پیچیده بوده و نیازمند صدور مجوز هایی از سوی سازمان های مختلف دولتی می باشد و گرفتن این مجوز ها برعهده تاجران است، آن ها پس از تهیه این کالا ها اقدام به بسته بندی آن ها می نمایند و بسته بندی آن ها معمولاً در نایلون های محکم و زیپ داری انجام می گیرد که نقش بسیار اساسی را حین فرآیند صادرات انجام می دهند، زیرا از پارچه ها به خوبی محافظت می نمایند.

امروزه فرآیند صادرات از راه های زمینی، دریایی و هوایی انجام می گیرد که انتخاب هر کدام از این راه ها با توجه به موقعیت جغرافیایی کشور گیرنده انتخاب می شود و معمولاً کشور هایی نظیر عراق و افغانستان که دارای مرز خشکی مشترک با کشور ما می باشند صادرات به آن ها از راه زمینی انجام می گیرد.

در این روش صادرات کالا ها با استفاده از ماشین های بزرگ باری به مرز پرویزخان واقع در قصر شیرین استان کرمانشاه انتقال داده می شوند و در آن جا، فرآیند ترخیص کاری و با توجه به قوانین موجود در کشور این کالا ها راهی کشور عراق می گردد و به دلیل مسافت بسیار کم، فرآیند آن ها در زمان بسیار کم تری انجام می گیرو.

کشور های حومه خلیج فارس و دیگر کشور های عربی که دارای مرز آبی مشترک با کشور ما می باشند صادرات به آن ها از راه های زمینی و توسط کشتی های باری انجام می گیرد، در این روش کالا ها با استفاده از ماشین های سنگین به گمرک های موجود در جنوب کشور انتقال داده می شوند و پس از طی فرآیند ترخیص کاری و غیره این کالا ها توسط ماشین های کشتی های باری به کشور های گیرنده ارائه می گردند.

کشور های خریدار در اسرع وقت هزینه های مربوطه را به کشور ما پرداخت می‌ نمایند و بلافاصله اقدام به توزیع آن ها در کشور خود می نمایند، سالیانه درصد بالایی از این کالا ها به کشور های دیگر ارسال می گردد و به راحتی می‌ توان گفت که صادرات پارچه ترمه به کشور های همسایه یکی از معاملات پر رونق بین المللی ایران با سایر کشور های جهان بوده که ارز آوری خوبی را برای کشور ما به ارمغان می آورد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما